Life Challenge 2024
star_border

Fațada europeană Baumit: LifeChallenge 2024 ajunge în Slovenia

Pregătește-te să fii inspirat și captivat în timp ce dezvăluim care sunt trendurile arhitecturale ale anului 2024. Scena este pregătită, viziunea este îndrăzneață – vino, fii parte din modelarea fațadelor de mâine, astăzi.

zile

ore

minute

secunde

Am adunat cele mai bune fațade din toată Europa în șase categorii:

  •  Locuințe unifamiliale
  • Locuințe colective
  • Clădiri nerezidențiale
  • Renovare termincă
  • Restaurări istorice
  • Textura finisajului

Nu ratați votul public

REZUMAT 2022: Dezvăluirea minunilor arhitecturale: Baumit Life Challenge in Valencia

Baumit Life Challenge 2022, desfășurat în Valencia, a fost o sărbătoare a excelenței arhitecturale și a inovației. Acest eveniment prestigios a reunit clădiri remarcabile care au depășit granițele designului și construcției. De la structuri de avangardă la minunății durabile, fiecare proiect a prezentat posibilitățile nelimitate ale arhitecturii moderne.

Proiectul de renovare istorică Cukrarna a câștigat premiul principal în 2022 și a adus evenimentul la Ljubljana, Slovenia.

Cukrarna, o fostă rafinărie de zahăr, a fost construită în 1828. Ideea cheie a fost de a sculpta toate structurile interioare ale clădirii, păstrând doar anvelopa istorică, și de a o transforma într-un spațiu multifuncțional pentru arta contemporană. Astăzi reprezintă un spațiu nou revoluționar în infrastructura culturală din Ljubljana. Proiectul câștigător este un exemplu excelent al modului în care o clădire industrială veche nefolosită a primit o nouă viață printr-o planificare și renovare bine gândită și a fost dată într-o utilizare complet nouă.