Motive pentru termoizolarea locuinței
star_border

Motive pentru termoizolarea locuinței

Un trai plăcut și un ambient sănătos – acestea sunt calitățile care fac dintr-o locuință obișnuită o casă și care aducacel sentiment de confort și siguranță. Izolația termică joacă un rol important în acest sens. Cu izolația termică, vă aflați pe mâini bune în locuința dumneavoastră.

Protecția perfectă

Termoizolația Baumit acționează drept protecția perfectă a zonelor de locuit din cadrul construcțiilor. Zidăria este protejată împotriva influențelor meteorologice și împotriva apariției mucegaiului pe suprafețele pereților interiori; stratul periferic este ferit de punți termice, fisuri sau deteriorări.

Avantajele izolației termice. Decidețicorect!

Príjemné teplo v zime
Mențineți căldura pe durata iernii

Izolația vă protejează casa și păstrează căldura în spațiile în care aceasta este necesară. În același timp, pereții masivi din interior acumulează căldură...

Mai multe
Príjemný chládok v lete
Păstrați răcoarea pe durata verii

Izolația termică acționează drept un scut de protecție a casei dumneavoastră pe durata verii – împiedică supraîncălzirea zidăriei, lăsând aerul din interior...

Mai multe
Trei reguli pentru o casă sănătoasă

Există trei decizii majore care trebuie luate la construirea unei locuințe sănătoase.

Mai multe
Hrúbka izolantu na zateplenie
Care este cantitatea de izolație de care aveți nevoie?

Folosiți calculatorul nostru pentru a afla grosimea necesară a izolației pentru zidăria dumneavoastră astfel încât să întruniți cerințele standard.

Mai multe

Economii financiare

Úspora energií pri zateplení

Izolație termică din două perspective. Pe perioada anotimpului rece, eliminarea pierderilor termice reduce costurile încălzirii, iar pe durata anotimpului cald, scade la minim necesitatea utilizării aerului condiționat. Prin izolarea termică a casei dumneavoastră, economisiți peste 50% din costurile de energie.

Zidăria aleasă rațional, în combinație cu un sistem de izolație termică proiectat corespunzător, aduce investitorului economii semnificative ale costurilor de execuție, o tencuială mai sigură a interioarelor, fără solicitări speciale asupra sistemului de tencuială și soluționarea detaliilor în siguranță.

Construcție eficientă și responsabilă

Puteți ajunge la o protecție termică a interiorului în cazul sistemului „perete de susținere + izolație termică” printr-o grosime generală redusă a construcției periferice. Utilizatorul va fi mulțumit de o suprafață utilă suplimentară pentru locuit, investitorul va fi mulțumit de eficiența sporită a investiției, în special în orașele cu teren de construcție la prețuri ridicate.

Sistemele termoizolante Baumit nu doar că economisesc energie, dar contribuie activ și la protejarea mediului înconjurător. Mulțumită consumului scăzut de energie, atât pe durata verii, cât și iarna, emisiile de CO2 scad cu peste 50%. Astfel, izolația termică permite o abordare responsabilă a locuinței, atât în zilele noastre, cât și din perspectiva traiului copiilor noștri, pe viitor.