Tipuri de șape
star_border

Tipuri de șape

Șapă autonivelantă

Soluție simplă și eficientă pentru suporturi neuniforme și pentru alinierea straturilor subțiri înaintea turnării finale a șapei. Pentru toate spațiile rezidențiale, inclusiv bucătării și băi. Ușor de aplicat. Potrivită și pentru încălzire în pardoseală. Baumit Nivello Quattro.

Șape din anhidrit

Anhydrtový liaty poter

Șapele din ipsos anhidrit Baumit Alpha se pot aplica în aderența, glisante sau flotante. Mulțumită proprietăților de conducție excelente, acestea sunt ideale pentru încălzirea în pardoseală. Efectul de autonivelare oferă o suprafață perfect plană, ușurează muncă și economisește timp. Potrivite pentru finalizarea rapidă a suprafețelor de pardoseală de mari dimensiuni. 
Potrivite pentru toate spațiile rezidențiale, inclusiv bucătării și băi standard. Grosimi începând cu 25mm.

Șape din ciment

Cementový poter

Șapele din ciment grosiere sunt potrivite pentru toate spațiile, inclusiv garaje și zone umede din ateliere de lucru. Potrivite în special pentru suporturile care necesită proprietăți de păstrare a căldurii. Șapele din ciment sunt potrivite și pentru încălzirea în pardoseală. Lucrul cu șapele tradiționale este mai solicitant și necesită o anumită abilitate. Nu este mereu posibil să obțineți planeitatea dorită de-a lungul zonelor de pardoseală de mari dimensiuni, astfel că un strat suplimentar de șapa autonivelantă devine o necesitate. Grosimi începând cu 35mm.