Șape din ipsos anhidrit
star_border

Șape din ipsos anhidrit

  • Efect de autonivelare
  • Suprafață perfect plană
  • Folosite și pentru încălzire în pardoseală

O suprafață fermă pentru picioarele dvs.!

Potery

Pardoselile nu ar trebui să vă creeze piedici. Cu șapa din anhidrit, vă veți situa întotdeauna pe partea bună. Șapele din ipsos și-au dovedit fiabilitatea de-a lungul anilor și au devenit prima alegere pentru specialiștii din domeniu. Acest material de construcție sigur și prietenos cu mediul creează fundația unui trai sănătos. Șapele din ipsos sunt stabile și ferite de orice contractare nedorită.

Nivel redus de zgomot

Cu ajutorul șapelor autonivelante, putem acum să economisim la grosimea pardoselii. Șapele se aplică în grosimi începând cu 35mm, ceea ce este cu 25% mai puțin decât șapele din ciment. Această „economie de grosime” se poate utiliza în scopuri de izolație termică sau fonică, sporind astfel căldura și confortul casei.

Încălzire în pardoseală

Mulțumită proprietăților  de conducție termică excelente, șapele din anhidrit sunt ideale pentru o încălzire eficientă în pardoseală. Șapele din ipsos combină confortul cu economia de costuri. Șapele acoperă perfect țevile de încălzire în pardoseală, conducând la o distribuire mai rapidă și mai echilibrată a căldurii de-a lungul suprafeței pardoselii.

Poter na podlahové vykurovanie

Rapidă și ușor de aplicat

Samonivelizačný poter

Construcții noi sau renovări, diferite tipuri de substrat, orice tip de strat final de pardoseală – cu șapa turnată, aveți posibilitatea de a aplica rapid, fiabil și la un cost rezonabil. Mulțumită proprietăților de autonivelare și consistenței lichide a șapelor din anhidrit, putem obține planeitatea dorită fără a fi nevoiți să nivelăm pardoseala folosind straturi ulterioare de șapă cu autonivelare. Șapele din ipsos Baumit Alpha sunt furnizate în saci sau vrac. Sunt stabile, fără sarcini nedorite și nevoie de consolidare suplimentară. Șapele din anhidrit sunt alegerea corectă pentru constructori și investitori.

Baumit Alpha 2000

O șapă autonivelantă din gips de categoria CA-C20-F5 pentru interioare, ideală pentru încălzirea în pardoseală. Șapa din anhidrit se poate aplica în aderența (25–50mm), glisantă (30–50mm), flotantă (35–50mm) sau ca șapă pentru încălzire în pardoseală (cel puțin 35mm + diametrul țevilor de încălzire).

Baumit Alpha 3000

O șapă turnată autonivelantă din gips de categoria CA-C30-F6 cu rezistență ridicată, pentru interioară și ideală pentru încălzirea în pardoseală. Potrivită, de asemenea, și pentru grosimi mai mici. Șapa din anhidrit se poate aplica în  formă de caderență (25–35mm), glisantă (25–40mm) sau flotantă (30–50mm) sau ca șapă pentru încălzire în pardoseală (cel puțin 35mm + diametrul țevilor de încălzire).