Renovarea fațadelor cu suprafețe exfoliante
star_border

Renovarea fațadelor – vopsea exfoliantă

Îndepărtați vopseaua exfoliantă cu un șpaclu înainte de a aplica noua vopsea de fațadă. Neteziți neregularitățile suprafeței folosind o tencuială de renovare.

4 pași către o fațadă nouă

Îndepărtați fizic vopseaua exfoliantă și curățați fațada. Suprafața neuniformă rezultantă este tencuită și se aplică o tencuială nouă de calitate pentru fațade.

Pasul 1

Odlupujúci sa náter na fasáde

Îndepărtați fizic vopseaua exfoliantă și curățați fațada.

Pasul 2

Penetrácia na fasádu

Pentru o lipire și unire mai bună a tencuielii, aplicați amorsa de unire Baumit MultiPrimer.

Pasul 3

Prestierkovanie fasády_MultiWhite

Tencuiți fațada folosind Baumit MultiWhite și inserați plasa din fibră de sticlă.

Pasul 4

Nová fasádna farba

Odată uscată noua tencuială, aplicați o nouă vopsea de fațadă, Baumit StarColor, NanoporColor sau SiliconColor.

Instrucțiuni de lucru pas-cu-pas

1. De ce anume vom avea nevoie?

Obnova fasády - odlupujúci sa náter

Pregătiți tencuiala de renovare Baumit MultiWhite, plasa din fibră de sticlă, amorsa de legătură Baumit MultiPrimer, șpaclu, netezitor anticoroziv, lingură de zidărie, perie cu fibră dură, bol de amestec adecvat.

2. Curățarea fațadei

Odstránenie uvoľnených častí

Suprafața fațadei trebuie să fie fermă și coezivă, fără alge și fisuri. Îndepărtați fizic vopseaua exfoliantă folosind un șpaclu. Curățați cu peria sau spălați sub presiune fațada prăfuită și murdară. Dacă fațada încă prezintă alte deficiențe, este necesar ca acestea să fie, mai întâi, îndepărtate.
A se vedea: Pregătirea tencuielii

3. Amorsă de legătură

Základn náter, hĺbkový základ

În funcție de puterea de absorbție a tencuielii, diluați tencuiala de legătură Baumit MultiPrimer cu apă 1:1 până la 1:5 și amestecați bine. Aplicați amorsa pe tencuială folosind o perie, rolă sau pulverizator. La aplicarea straturilor multiple, se va aplica mereu pe strat uscat. Timpul de uscare înaintea aplicării tencuielii este de cel puțin 12 ore.

4. Tencuirea fațadei

Penetrácia na silno nasiakavý podklad

Aplicați Baumit MultiWhite pe tencuiala uscată folosind un netezitor anticoroziv dințat și introduceți plasa din fibră de sticlă. După uscarea ușoară a primului strat, aplicați cel de-al doilea strat subțire și, în urma uscării suficiente, tratați structura suprafeței prin intermediul unui netezitor din polistiren, fetru sau spumă. Lățime tencuială: 3 - 5 mm.

5. Noul strat de acoperire al fațadei

Nová fasádna farba

Aplicăm două straturi de vopsea de calitate superioară pentru fațade pe fațada curată. Primul strat se aplică diluat cu 10 - 15% apă. După o pauză de minim 12 ore, aplicăm 1 până la 2 straturi de vopsea pentru fațade, după caz. Se va lăsa o fereastră de minim 4 ore între fiecare strat de acoperire.

6. Pulverizarea vopselei pe fațadă

Striekanie fasádnej farby

Vopseaua pentru fațade Baumit se poate aplica și folosind pulverizarea fără aer. Permite aplicarea rapidă și uniformă a vopselei pentru fațade într-un interval de timp scurt, pe suprafața uniforme de dimensiuni mari.

Produse Baumit