Curățarea unei fațade
star_border

Renovarea unei fațade contaminate

Dacă nu sunt vizibile fisuri sau alte deteriorări pe fațada dumneavoastră, locuința dumneavoastră necesită doar o reînsuflețire, iar munca dumneavoastră va fi simplă și rapidă.

2 pași pentru o fațadă nouă

Impuritățile înfipte adânc într-o fațadă reduc lipirea vopselei, prin urmare, se impune curățarea suprafeței fațadei cu un agent de curățare înainte de a aplica noua vopsea pentru fațade. 
Ulterior, este suficient să aplicați două straturi de vopsea de calitate superioară pentru fațade și locuința dumneavoastră va arăta iarăși ca nouă.

Pasul 1

Vyčistenie fasády

Curățați suprafața cu Baumit ReClean.

Pasul 2

Nová fasádna farba

Acoperiți cu noua vopsea pentru fațade Baumit StarColor, NanoporColor, SilikonColor.

Instrucțiuni de lucru pas-cu-pas

1. Evaluați starea fațadei

Znečistená fasáda

Suprafața fațadei trebuie să fie fermă și coezivă, fără alge și fisuri. Curățați cu peria sau spălați sub presiune fațada prăfuită și murdară. Dacă fațada încă prezintă alte deficiențe, este necesar ca acestea să fie, mai întâi, îndepărtate.
A se vedea: Pregătirea tencuielii

2. De ce anume vom avea nevoie?

Znečistená fasáda

Pregătiți Baumit ReClean, un strat nou de vopsea pentru fațade, perie dură, o rolă pentru fațade sau echipamente pentru vopsirea mecanică a fațadei.

3. Agent de curățare

Fasádny čistiaci prostriedok

Îndepărtăm impuritățile grele și unsoarea folosind Baumit ReClean. În funcție de gradul de poluare al suprafeței, se va folosi nediluat sau diluat în apă până la raportul de 1:10.

4. Curățarea fațadei

Čistenie fasády

Aplicați Baumit ReClean cu o unealtă de pulverizare sau o perie dură. Putem adăuga acestuia apă folosind un epurator sub presiune. Lăsați să lucreze între 2 - 20 minute, în funcție de nivelul de poluare. În cazul contaminării grave, dispozitivul se va aplica în mai mulți pași de lucru.
Ulterior, spălați fațada cu apă călduță sau folosiți un epurator de fațade sub presiune. 

5. Noul strat de acoperire a fațadei

Nová fasádna farba

Aplicăm două straturi de vopsea de calitate superioară pentru fațade pe fațada curată. Primul strat se aplică diluat cu 10 - 15% apă. După o pauză de minim 12 ore, aplicăm 1 până la 2 straturi de vopsea pentru fațade, după caz. Se va lăsa o fereastră de minim 4 ore între fiecare strat de acoperire.

6. Pulverizarea vopselei pe fațadă

Striekanie fasádnej farby

Vopseaua pentru fațade Baumit se poate aplica și folosind pulverizarea fără aer. Permite aplicarea rapidă și uniformă a vopselei pentru fațade într-un interval de timp scurt, pe suprafața uniforme de dimensiuni mari.

Produse Baumit

Video pentru instrucțiuni