Ce tencuială să alegeți pentru fațadă?
star_border

Ce tencuială să alegeți pentru fațadă?

Tencuială pentru fațadă sau vopsea pentru fațadă?

Tencuiala pentru fațadă și vopseaua pentru fațadă sunt termeni care sunt deseori confundați.

Tencuielile de fațadă sunt tencuieli fin stratificată, impregnate pe toată grosimea granulei în nuanța selectată, conform paletarului. Se aplică pe suprafață cu ajutorul unui unelte de fier la grosimea granulei. Acestea se aplică pe stratul de consolidare deja aplicat pe izolația termică sau pe tencuiala externă matură de calciu-ciment.
Vopselele de fațadă sunt straturi de acoperire produse în nuanță specifică, conform paletarului. Se aplică cu rola sau prin pulverizare. Se folosesc mai des pentru reconstrucția fațadelor drept strat nou de acoperire, pe tencuieli externe netede sau la tencuieli de re-dezvoltare.

Fasádna omietka
Fasádna farba

Fațade premium

Alegeți fațada potrivită cerințelor dumneavoastră. Tencuieli și vopsele premium pentru fațade în scopul unei calități superioare. De la capacitatea de auto-curățare și rezistența la alge, până la principiul fizic sau tencuiala din silicon a noii generații cu filer operațional până la culori intense cu utilizarea pigmenților reci.

Baumit Nanopor cu auto-curățare

Tencuială și vopsea pentru fațade, extrem de rezistentă împotriva contaminării și formării algelor. Dovedită prin experiență încă din anul 2007. Mulțumită suprafeței cu netezime microscopică și puteri naturale, fațada își păstrează curățenia pe o durată mai lungă.

Baumit Star cu rezistență ridicată

Prémiová silikónová fasáda

Tencuială și vopsea cu silicon pentru fațade de ultimă generație. O combinație de agent de legătură calitativ cu silicon și de filer operațional oferă nu doar procesare excelentă, ci și un grad ridicat de protecție a fațadei.

Culori intensive cu Baumit Pura

Intenzívne odtiene

Nuanțele adânci și intense pe fațade izolate termic sunt o provocare permanentă. Tencuielile și vopselele pentru fațade Pura conțin pigmenți speciali reci și se disting prin consistență ridicată a culorilor. Pentru realizarea corectă a fațadelor întunecate.

More on the topic

Nuanțe de culori

Alegerea culorii corecte pentru casă este deseori o dilemă majoră. Vă invităm să vizitați casa noastră de culori, căutați, alegeți, combinați și selectați...

Mai multe
Farebné odtiene Baumit
Nuanțe de culori

Alegerea culorii corecte pentru casă este deseori o dilemă majoră. Vă invităm să vizitați casa noastră de culori, căutați, alegeți, combinați și selectați...

Mai multe
Fasádne štúdio
Studio cu fațade

Tencuieli de culori pe mostre reale. Consultați-le pe un perete de comparație sau în exterior, la lumina soarelui. Priviți culorile din diferite unghiuri de...

Mai multe
Calculator

În final, totul se rezumă la cifre. Folosiți calculatorul nostru pentru a verifica valoarea proiectului dumneavoastră.

Mai multe

Pentru profesioniști

Dacă puneți accentul pe funcționalitate și estetică, dar dacă factorul important în luarea deciziei este prețul, alegeți din gama profesională de tencuieli și culori pentru fațade. O gamă largă pentru fiecare utilizare, clădiri noi și renovări, în condiții normale. Sunt disponibile vopsele și tencuieli de fațade cu conținut de silicon, silicat și acrilic.

Fațade decorative

Combinația de tencuială decorativă Baumit CreativTop și vopsele impresionante, cum ar fi Lasur, Metallic și Glitter, aduce o varietate nelimitată pentru structurarea fațadei dumneavoastră. Deveniți creativ și permiteți orice structură pentru tencuiala dumneavoastră. Nivelate dur, structurate, cu aspect de beton, cum ar fi cărămizi de mici dimensiuni, sau perfect netede cu vopsea... Imaginația nu are limite.