Șape autonivelante
star_border

Șape autonivelante

  • Șape din ipsos și ciment
  • Suprafețe perfect plane
  • Potrivite și pentru încălzire în pardoseală

Șape autonivelante pentru nivelarea pardoselilor. Sunt ușor de utilizat și, după întărire, formează un strat ideal pentru aplicarea gresiei sau altui strat de acoperire. Se folosesc nu doar în renovări, pentru nivelarea pardoselilor vechi sau nivelarea diferențelor de suprafață, dar și în clădiri nou-construite, pentru șape noi, unde stratul de acoperire al pardoselii, cum ar fi gresia de mari dimensiuni sau linoleul, necesită o suprafață extrem de plană.

Samonivelizačné stierky

Șapa autonivleantă de ipsos Baumit Nivello Quattro

Sadrová samonivelizačná stierka

Șapa autonivelantă de categoria CA-C20-F6 pe bază de anhidrit, pentru nivelarea suprafetelor si obținerea unui suport plan. Grosimi de 1–20mm, potrivită pentru toate tipurile de straturi de acoperire, dar  și pentru încălzire în pardoseală. Se poate utiliza pentru toate spațiile rezidențiale, inclusiv bucătării și băi. Ușor de utilizat, fără riscul apariției fisurilor provocate de contractare.

Șapă de ciment autonivelante

Baumit Nivello 10 este o șapă de ciment autonivelantă de categoria CT-C30-F7 pentru nivelarea șapelor din ciment. Potrivită pentru toate spațiile rezidențiale, inclusiv bucătării și băi. Pentru grosimi de 3–10mm.

Baumit Nivello 30 este o șapă de ciment de categoria CT-C25-F5 pentru nivelarea șapelor din ciment, dar potrivită și pentru substraturi cu încălzire în pardoseală. Potrivită pentru toate spațiile rezidențiale, inclusiv bucătării și băi. Pentru grosimi superioare de 2–30mm.

samonivelizačná cementová stierka

Pregătirea substratului

Separați șapa de nivelare de pereții înconjurători și structurile verticale folosind benzile de dilatație Baumit din polietilenă, grosime minimă 5mm. Substratul trebuie tratat inițial cu vopsea de penetrare. Pe substraturile permeabile, folosiți adezivul Baumit Grund, sau adezivul Baumit SuperGrund pe substraturile impermeabile sau substraturile cu straturi din asfalt.