CrystalSet
star_border

Baumit CrystalSet

Tencuiala în strat subțire poate să nu se murdărească și să nu devină gri, păstrându-și aspectul original pentru o lungă perioadă de timp? Acum este posibil - vă prezentăm un set care conține primul tencuială minerală de pe piață sub formă de pastă, care face ca fațada casei noastre să fie cristalină și durabilă pentru mulți ani de acum înainte.

CrystalSet: CrystalTop + CrystalActivator

Inovativul CrystalSet este primul finisaj decorativ alcătuit din două produse CrystalTop tencuială decorativă minerală şi CrystalActivator utilizat ca şi grund activator al tencuielii decorative. Grundul activator are proprietăţi de aplicare mult îmbunătăţite. Combinarea celor două produse este esenţială pentru a începe reacţia de întărire rezultând asfel o suprafaţă unică cu o rezistenţă premium la murdărire definită precum CrystalEffect. Această reacţie dintre CrystalTop și CrystalActivator conferă faţadei dumneavoastră frumuseţe, strălucire și curăţenie de lungă durată.

CrystalEffect

Secretul CrystalSet este exclusiv CrystalEffect, care duce la un finisaj imbatabil. Acest efect face ca Baumit CrystalSet să fie nu numai deosebit de permeabil, ci și durabil și rezistent pe termen lung. Suprafaţa sa cristalină se caracterizează prin cele mai înalte proprietăţi de a nu permite prafului să adere și particulelor să fie înglobate în masa finisajului (anti-greying) datorită liantului său mineral solid, care nu este termoplastic și, prin urmare, insensibil la temperaturi ridicate.
Acest lucru duce la frumuseţe, strălucire și curăţenie de lungă durată a faţadei dumneavoastră.

Baumit CrystalSet este ușor de aplicat

Beneficiile legate de aplicarea Baumit CrystalSet vor fi cu siguranță apreciate nu doar de investitori și arhitecți, ci și de antreprenorii lucrărilor de fațadă. Atât Baumit CrystalTop, cât și Baumit CrystalActivator, se disting prin simplitatea aplicării, datorită căreia lucrul poate fi efectuat rapid și eficient. De asemenea, merită să ne amintim că tencuiala minerală sub formă de pastă ne garantează rezultatul perfect pentru culoare și structură, în aceeași măsură ca și în cazul celorlate tencuieli decorative gata de utilizare. De asemenea, specialiștii care efectuează lucrările vor aprecia siguranța și aplicarea fără probleme a produsului în limitele tehnologice largi.

Inspiră-te din noul paletar de culori Life

Merită subliniat faptul că tencuielile de fațadă în strat subțire utilizate în prezent nu joacă doar un rol de protecție, ci sunt și un element decorativ important care afectează în mod semnificativ aspectul clădirii. Tencuiala minerală inovatoare sub formă de pastă este disponibilă în mai multe variante cromatice și structurale, deschizând numeroase opțiuni investitorilor în ceea ce privește lucrările de proiectare și finisare la fațade.

Transformă fațada casei tale cu Baumit CrystalSet

O fațadă imaculată și bine întreținută este una dintre cele mai importante vitrine ale oricarei locuințe. Căutați o soluție care să vă ofere acest rezultat, fiind în același timp foarte profitabilă din punct de vedere economic pentru mulți ani de acum înainte? Familiarizați-vă cu toate caracteristicile Baumit CrystalSet astăzi si ve-ți descoperi singuri că piteți avea o fațadă curată pentru mult timp.

Baumit CrystalSet (CrystalTop&CrystalActivator)

Tencuiala decorativa minerala

Baumit CrystalActivator

Amorsă-activatoare Crystal