star_border

Baumit ColorDesigner

Selectarea digitală a culorilor.

Poti să probezi culoarea preferată pe fațadă fără niciun risc? Baumit ColorDesigner face posibil acest lucru! Indiferent dacă este o clădire nouă sau o renovare: ideile de colorare pot fi acum testate spontan online pe o fotografie a clădirii individuale sau a uneia dintre casele de prezentare Baumit.
Peste 1.000 de culori Baumit Life și 27 case de prezentare sunt disponibile pentru experimentele de culoare pe care le visezi. Pentru că interacțiunea dintre arhitectură și designul culorilor conferă fiecărei case caracterul ei incomparabil.

Nu trebuie să folosiți o spatulă pentru a creea structura fațadei. Un clic este suficient și casa își schimbă în mod miraculos textura. Ceea ce înainte era posibil doar pentru maeștrii constructori cu vechi cunoștințe despre tehnicile de tencuit este acum disponibil digital pentru fiecare constructor de case: tehnici de frecare, pulverizare, rulare sau burete, 16 structuri diferite așteaptă să fie încercate.

Cu toate acestea, deoarece culoarea și structura nu sunt singurele lucruri care trebuie luate în considerare, ci și trebuie să fie compatibile cu toate componentele, puteți folosi și ColorDesigner pentru a intra în detalii cu meticulozitate: diverse componente precum zonele principale și secundare, ferestre, uși și cadrele lor până la acoperiș și vederea de jos pot fi acum potrivite precis între ele. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării și rezultatul poate fi depășit doar de abilitățile procesorului.

ATENȚIE: Pentru funcționarea optimă a Baumit ColorDesigner, vă rugăm să utilizați Google Chrome, Firefox sau Opera. Internet Explorer nu mai este potrivit pentru asta.